Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Albert kekszes sütemény

 Hozzávalók:

25 dkg Rama,

20 dkg porcukor,

2 evőkanál kakaó,

1/2 dl fekete kávé,

1/2 l tej,

2 csomag csokipuding,

2 csomag nagy, vagy 4 kis csomag Albert keksz.

Elkészítés:

A pudingot, kakaót, cukrot szárazon összekeverjük. A Ráma-t felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukor, a kakaó és a puding keverékét. Besűrűsödésig főzzük. A kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk őket (mint a méteres süteménynél), majd a rudat kókusszal megszórt alufóliába csavarva a hűtőszekrénybe tesszük. Kb. fél nap múlva fogyasztható. Ferdén szeletelve tálaljuk.

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 13907
Hónap: 214
Nap: 1